Indmeldelse i ASR

Indmeldelse i klubben foregår som hovedregel ved at man møder op på én af informationsaftenerne i marts måned og hører om, hvad vi tilbyder, for derefter at blive skrevet op til instruktion.

I 2012 afholder vi informationsaften tirsdag d. 20. marts og onsdag d. 21. marts, begge dage kl 20.00

Det foregår i klubbens lokaler på Fiskerivej 7 i nordhavnen - find os via findvej.dk.

Har du ikke roet før?

Det er lige meget, hvilken af aftenerne, du møder op, men blandt dem, der møder op en af aftenerne, bliver der trukket lod om hvem der umiddelbart kan begynde på instruktion - resten kommer på venteliste og får buddet senere på foråret. Møder du ikke op, men henvender dig direkte til instruktionschefen, kommer du også på listen - men bagerst i køen. Med denne indmeldelsesprocedure forsøger vi at gøre indmeldelsen så retfærdig som muligt.

Derfor: Møder du ikke op på informationsaftenen, er dine chancer ikke nær så gode, som hvis du møder op!! Så sæt kryds i kalenderen!

Overflytter?

Hvis du er overflytter og har roet før i en anden roklub, bør du også møde op på informationsaftenen, høre om klubben og blive skrevet op. De, der møder op, kommer først i køen af overflyttere. Du skal - før du kan få roret - kunne fremvise et overflytterbevis. Det skulle rimeligt nemt kunne fås ved at du henvender dig til din tidligere roklub og beder om et bevis for, at du har roet dér og hvilke rettigheder, du har opnået. Du vil så komme på et par ture, hvor du lærer klubben at kende - for derefter at få din roret.

Spørgsmål?

Kan du ikke møde op én af aftenerne, så fortvivl ikke - vi vil gøre alt for at du kan komme i gang med at ro alligevel. Men du kommer desværre bagest i køen.

Yderligere spørgsmål? Henvend dig til klubbens instruktionslinie, tlf 6166 2248 eller skriv til instruktionschef@asr.dk

Forberedelse? Læs mere om: medlemsskab og instruktion.

/Bestyrelsen