Bådene i ASR

Vi ror primært i både af inrigger-typen, som hurtige og meget søstærke. Inriggerne er fremstillet af træsorter som mahogni og cedertræ - et stykke meget flot og gedigent håndværk, som har sin pris, både hvad angår fremstillingen og vedligeholdelsen. Desuden ror vi i outriggere, en hurtigere, men mindre søstærk bådtype.





Se en 3D-model af vores både!

Materieludvalget

Klubben har en materielforvalter og et materieludvalg, der står for det daglige overblik over bådenes stand. Kontakt én fra udvalget, hvis du har spørgsmål eller blot vil gi' en hånd med.

Materielkurser

Klubben afholder jævnligt materialekurser, hvor der er mulighed for at få en masse nyttig viden om vedligeholdelse og reperation af bådene.

Bådbeskrivelser

Alle bådene kræver opmærksomhed. De har hver deres helt egen 'sjæl'. Det indgår som en naturlig del af uddannelsen til roer og senere styrmand at få et godt kendskab til bådene - nogen bliver endda så bidt af det, at de går hen og forelsker sig i een bestemt båd! Læs beskrivelserne af tre af vores både:

Bådene - kort fortalt

Klubbens Materielforvalter fra 1996 til 2000, Lars Steen Hansen, skrev i Årebladet, marts 2000, nedenstående artikel om klubbens både. Historierne er blevet opdateret af Langturs chef Morten Ulrik Christensen i sommeren 2008.

"Man skal ikke være længe i ASR, før man lægger mærker til....." Læs hele artiklen!